El Consell Comarcal col·labora en la 12a edició de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei

El 23 i 24 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei, que enguany, com a novetat, comptarà amb l’estand “Cerveses del Baix Llobregat”, productes cervesers elaborats per empreses i iniciatives ubicades a la comarca.

En aquest nou estand “Cerveses del Baix Llobregat”, participaran diferents empreses elaboradores de cerveses de la comarca com Zulogaarden, BierBoi, Cornèlia i La Molinenca, amb l’objectiu de donar a conèixer i apropar a la població a un producte de proximitat i de qualitat, elaborat per empreses productores de la comarca, i reforçar així la marca del territori.

La trobada s’iniciarà amb un tast i maridatge de cerveses elaborades per empreses amb productes gastronòmics del Baix Llobregat, que tindrà lloc el dijous 21 de setembre a les 19 h, a l’Aula Cuina del Mercat Municipal. Aquesta activitat compta amb el suport del Consell comarcal del Baix Llobregat, el Parc Agrari del Baix Llobregat i la Xarxa productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

La Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei, tindrà lloc a la plaça de la llibertat de Molins de Rei, i anirà acompanyada d’una oferta gastronòmica i d’actuacions musicals.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte