El Consell Comarcal dóna continuïtat al programa d’agent d’ocupació i desenvolupament local

Pròrroga de l’agent d’ocupació i desenvolupament local de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic

El Consell Comarcal del Baix Llobregat prorroga la contractació de l’agent d’ocupació i desenvolupament local de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic per l'any 2019, que s'encarregarà de continuar el pla de treball per dinamitzar i donar suport al teixit empresarial del territori, mitjançant el programa de suport al desenvolupament local que impulsa el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

En el cas d’aquest agent d’ocupació i desenvolupament local, l’ampliació del termini d’actuació de l’agent fins el desembre de 2019 permetrà continuar amb el pla de treball “Detecció de les necessitats en les empreses de la comarca per a la planificació i disseny de les polítiques públiques a desenvolupar en l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació”.

El pla de treball té l’objectiu d’incidir sobre la dinamització i el suport  al teixit empresarial, a més de la voluntat d’impulsar actuacions entre els diferents agents implicats en el desenvolupament econòmic de la comarca mitjançant l’observació, la recollida i l’anàlisi de la informació. Durant aquest temps s’efectuaran diverses accions seguint les línies estratègiques fixades des de l’Àrea.

Aquestes activitats es relacionen amb els àmbits de “Desenvolupament Industrial”, “Dinamització Empresarial” i “Organització i cooperació pel desenvolupament” segons estableix l’Ordre TSF/123/2018, de 24 de juliol, d’aprovació de les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades als programes de suport al desenvolupament local.

Per a l’execució del pla de treball d’aquest agent d’ocupació i desenvolupament local,  la convocatòria compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social -Servei Públic d’Ocupació Estatal- i una subvenció de 31.376,04 euros.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte