El Consell Comarcal del Baix Llobregat acull el segon intercanvi juvenil

• Dance Dialogue, projecte impulsat per Taller d’Art, Cultura i Creació, i finançat pel programa Erasmus+ reuneix una trentena de joves al Prat de Llobregat.

Ballarins, companyies de dansa, professors d’escola o simplement aficionats a aquesta disciplina artística. Aquest és el perfil dels i les joves que entre el 5 i l’11 d’abril participen a Dance Dialogue, a el Prat de Llobregat. L’intercanvi juvenil  pretén posar sobre la taula els estereotips i tòpics que s’atribueixen al jovent i la dansa és la via d’expressió de les postures i conclussions.
Una trentena de joves de Catalunya, Estònia, França, Grècia i República Txeca se citen al segon intercanvi que acull el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Durant la trobada els i les participants realitzaran debats i dinàmiques en pro de l’autogestió, tallers de dancehall i danses urbanes o una gimcana pel municipi. L’objectiu final és que realitzin una mostra a l’espai públic, que definiran durant un procés participatiu durant de l’estada. La performance final es durà a terme la tarda del dimarts 10 d’abril a la plaça Catalunya.

Participació al festival La Beat Dance

Dance Dialogue se suma al festival de dansa urbana, La Beat Dance, que se celebra al municipi el dissabte 7 d’abril. Al campionat, que es realitzarà a Pavelló Xavier Marcilla, hi haurà un espai dedicat a l’intercanvi a través d’una intervenció artística.

Continuitat d’ Urban Culture

Dance Dialogue segueix l’estela d’Urban Culture, el projecte internacional que l’estiu passat van acollir Gavà, Castelldefels i Viladecans. “Amb el primer intercanvi es va treballar a través del rap, la dansa i el graffity, i ara s’ha optat exclusivament per la dansa, ja que entenem que és una disciplina més accessible a l’hora d’expressar-se”, assenyala la responsable del projecte, Maria Fernández.

La iniciativa que acull el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha estat impulsada per Taller d’Art, Cultura i Creació, finançada gràcies al programa europeu Erasmus+ i compta amb el suport de l’Ajuntament de el Prat de Llobregat.

https://www.youtube.com/watch?v=DuC5LRsxV4c

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte