El Consell Comarcal dona 30 ordinadors a quatre escoles, un institut i un institut-escola del Baix Llobregat

El Consell Comarcal dona 30 ordinadors a 6 centre educatius públics de la comarca per tal de ser utilitzats en pràctiques educatives o pel muntatge i desmuntatge d'aquests. 

Els centres  receptors seran l’escola Barrufet de Sant Boi de Llobregat, l’escola Ernest Lluch d'Abrera, l’escola la Vinyala de St. Vicenç dels Horts, l’escola l'Areny de Cornellà de Llobregat, l'institut el Prat  i l'Institut-Escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat.

La finalitat d'aquesta pràctica és donar una segona utilitat als equips en desús i a la seva reutilització, així com contribuir a la millora en la dotació de material per aquells centres que han estat interessats. 

D'aquesta manera es contribueix en l'aportació de components interns d’un ordinador i es facilita l'aprenentatge de com muntar-lo correctament, el que permet l’oportunitat de realitzar certes pràctiques que és difícil d’aconseguir d’una altra manera. A part de l'ús de l'ordinador, permet valorar o analitzar la potència de procés, de l'emmagatzematge i la potència gràfica i de comunicació dels equips.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte