El Consell Comarcal, el Consorci de Turisme i TRAM renoven l'acord per promocionar la comarca a través de La Ruta del Tram

  • El Consell Comarcal renova la seva col·laboració amb el Consorci de Turisme, TRAM, i els ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern per continuar impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

  • La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i d’oci propers a les parades de la xarxa Trambaix.

Es posa en marxa la Ruta del Tram 2024, una acció que proposa descobrir atractius turístics, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l'oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia per la comarca del Baix Llobregat. A més, un dels grans destacats són els descomptes que ofereix la Ruta per visitar aquests punts turístics i culturals propers a les parades de la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

El Museu Palau Mercader de Cornellà ha estat l’escenari de l’acte de llançament d‘aquesta campanya de promoció, amb la qual el Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern han renovat la col·laboració per seguir impulsant-la. D’aquesta manera, la campanya turística es consolida en el territori, com una acció que promou un turisme sostenible fent ús del transport públic.

En l’acte de llançament de la campanya d’aquest 2024, han participat la presidenta del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sra. Eva M. Martínez; el director general de TRAM, Sr. Humberto López; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Sra. Pilar Díaz; l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Sra. Lourdes Borrell; el tinent d’alcalde de Polítiques Mediambientals i Comunitàries de Cornellà de Llobregat, Sr. Claudio Carmona; el president de l'Àrea de Serveis a la Persona i Drets Socials Regidor de Turisme de Sant Joan Despí, Sr. Àlex Medrano; la regidora de Comerç i Turisme i 1a tinent d’Alcalde de Sant Just Desvern, Sra. Gina Pol, el regidor de Polítiques Comunitàries de Cornellà de Llobregat, Sr. Sergio Gómez; la regidora del Servei d'Economia i Treball d’Esplugues de Llobregat, Sra. Montse Zamora; i la regidora delegada de Mercats, Fires i Turisme de Sant Feliu de Llobregat, Sra. Margarita Llongueras.

Els atractius del Baix Llobregat i La Ruta del TRAM

La Ruta proposa experiències turístiques i “escapades TRAMendes” pel Baix Llobregat per visitar en transport públic, com ara les visites guiades i les activitats per a tota la família als Museus d’Esplugues - Can Tinturé i La Rajoleta-, un passeig per descobrir les joies de la Ruta Modernista de Sant Feliu de Llobregat, el Museu Palau Mercader, el Museu de Matemàtiques i el trenet del parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat. També es pot descobrir l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí i despertar els sentits amb l'experiència interactiva 360, o perdre’s amb la mirada per l’impressionant edifici Walden a Sant Just Desvern.

I tot això, “maridat" amb una bona proposta gastronòmica, ja que la Ruta també apropa als visitants als restaurants Km0 del Baix Llobregat, com ara l’emblemàtic El Mirador, de Sant Just Desvern, i els restaurants de cuina moderna i creativa Plats de Cornellà, i Follia, de Sant Joan Despí. Però també amb la Ruta els visitants poden comprar productes amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat als Mercats de Pagès, o gaudir de la natura en els parcs urbans com ara el Parc del Llobregat a Sant Feliu de Llobregat, el Parc dels Torrents a Esplugues, o el Parc de Torreblanca en els municipis de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Aquesta campanya està activa a partir d’avui i durant l'any 2024. Tota la informació de La Ruta es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. I per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials és tan fàcil com accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè els hi apliquin el descompte directament.

Sobre TRAM

TRAM és l’empresa que gestiona les dues xarxes de tramvies a la Regió Metropolitana de Barcelona. Durant l’any 2024, i després de més de 450 milions de viatges, celebra el vintè aniversari de la posada en marxa del servei, que continua sent el més ben valorat entre els transports públics segons l’Enquesta de Mobilitat en dia Feiner que realitza l’ATM (EMEF).

Més informació a:

www.rutadeltram.cat

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte