El Consell Comarcal enceta una nova edició del programa UBICAT

El Consell Comarcal posa en marxa una nova edició del programa UBICAT, un programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

Fins al  31 de desembre de 2021, 75 persones que es trobin en situació de desocupació, persones inactives i persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral, es podran beneficiar d’aquest programa que contempla actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral, capacitació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius.

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Esplugues de Llobregat.

Per a la realització del programa UBICAT 2020, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 139.918,08 euros.

Les persones interessades a participar aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant la següent adreça de correu electrònic ubicat@elbaixllobregat.cat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte