El Consell Comarcal guardonat amb la menció Infoparticipa 2017

El Conseller de Règim Interior, Hisenda i Acompanyament Local, Enric Carbonell, va recollir ahir la menció infoparticipa 2017 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP), que distinguia el web del Consell Comarcal amb un grau de compliment del 75.51%.

Durant l’acte de lliurament, que va tenir lloc ahir a la tarda a la Sala d’Actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP, va destacar les dades positives Baix Llobregat posant en valor que 16 dels 30 municipis que componen la comarca, han obtingut el segell Infoparticipa amb un grau de compliment que supera el 90%.

Aquesta ha estat la 5a edició del Segell InfoParticipa per als webs dels Ajuntaments, la 3a per als webs del Consells Comarcals i la 2a per als webs de les Diputacions, després de prop de tres anys de vigència de la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, aprovada pel Parlament de Catalunya el mes de desembre de 2014.

Infoparticipa és un projecte desenvolupat pel LPCCP, des de l'any 2012, l'objectiu del qual és avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat. Per a això, publica els resultats en un mapa georeferenciat les fitxes corresponents a cada entitat, en què es poden veure les puntuacions obtingudes i la informació que permet contrastar les dades de l'equip d'investigació amb la informació de les webs corporatives.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte