El Consell Comarcal inicia la nova convocatòria del programa Enfeina’t

El Consell Comarcal inicia la nova convocatòria del programa Enfeina’t

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha encetat la convocatòria 2018-2019 del programa Enfeina’t el passat dia 20 de febrer de 2019 amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atur de llarga durada mitjançant la seva contractació laboral.

En aquesta convocatòria s’han contractat 17 persones empadronades en la comarca del Baix Llobregat, 16 de les quals s’han beneficiat d’una contractació de 12 mesos i a 1 se li ha atorgat un contracte de 6.

Les persones participants d’enguany prestaran serveis i efectuaran activitats en diferents categories, amb la realització de tasques de suport administratiu i de tècnic mig en diferents àrees dels diversos projectes comarcals del territori.

Així doncs, desenvoluparan la seva feina en 13 dels municipis del territori, concretament en les dependències dels ajuntaments d’Abrera, Begues, Collbató, Corbera de Llobregat, La Palma, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Vallirana, a més del propi Consell Comarcal –que gestiona el programa- a Sant Feliu de Llobregat.

El projecte, que s’adreça a persones desocupades de llarga durada i que portin inscrites un mínim de 12 mesos dins d’un període de 18 mesos a l’oficina de Treball del Servei públic d’Ocupació de Catalunya, té la voluntat d’afavorir la pràctica laboral a través d’un contracte temporal per millorar la seva situació.

A més, el programa també compta amb el suport d’una tècnica que proporciona un acompanyament individualitzat a les persones beneficiàries durant tot el període de contractació amb la finalitat de facilitar una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per al seu retorn al mercat de treball.

La convocatòria 2018-2019 ha rebut una subvenció de 469.086,07 euros. Aquest projecte està subvencionat pel Servei públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa Enfeina’t, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte