El Consell Comarcal obté la certificació de l'Esquema Nacional de Seguretat

El Consell Comarcal es converteix en un referent local del Baix Llobregat, i també a nivell de Consell Comarcals de tota Catalunya, en el compliment de l’ENS.

L’Esquema Nacional de Seguretat, ENS, regulat pel Reial decret 3/2010, de 8 de gener, és una normativa que té com a objecte l’establiment dels principis i els requisits d'una política de seguretat en la utilització de mitjans electrònics que permeti la protecció adequada de la informació.

L'ENS proporciona a les organitzacions que disposin dels seus sistemes d'informació conformes a les seves disposicions i gestionats en l'exercici de les seves competències, una protecció adequada dels serveis prestats i de la informació tractada per aquests, a fi d'assegurar l'accés, la confidencialitat, la integritat, la traçabilitat, l'autenticitat, la disponibilitat i la conservació de les dades, la informació i els serveis recolzats directament o indirectament en mitjans electrònics.

La certificació de l’ENS suposa per a la ciutadania la garantia que les entitats públiques amb què es relacionen reuneixen les condicions de seguretat necessàries per salvaguardar-ne la informació i els seus drets.

En el següent llistat es pot consultar la relació d’Entitats Certificades del Sector Públic.

https://ens.ccn.cni.es/es/certificacion/sector-publico

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte