El Consell Comarcal posa en marxa el programa UBICAT 2017

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha posat en marxa aquest dijous 21 de desembre el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya. El programa té com a objecte la realització de projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Per a la realització d’aquest programa, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 142.360,00 euros, amb els quals es podran realitzar actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral captació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius.

Fins a un total de 325 persones podran participar en el programa, el que suposa un total de 2.600 hores d’orientació laboral. En funció de les seves necessitats individuals, les persones participants podran sobrepassar el límit de 35 hores d’orientació laboral, sempre que correspongui a col·lectius prioritaris.

Aquest acompanyament a la inserció laboral i suport ocupacional per a la inclusió social s’adreça prioritàriament a les persones que formin part dels següents col·lectius:

  • Persones en situació de risc d’exclusió social.
  • Persones en situació d’atur de llarga durada.
  • Persones amb baixa qualificació professional.
  • Persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys.
  • Persones amb discapacitat física, psíquica, mental o sensorial.
  • Persones amb tractament de salut mental.
  • Dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere.
  • Persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.

El programa UBICAT està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. 

Les persones interessades en participar en aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant l’adreça de correu electrònic ubicat@elbaixllobregat.cat o bé en el telèfon 93 685 24 00.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte