El Consell Comarcal posa en marxa el programa UBICAT 2019

El Consell Comarcal posa en marxa avui 18 de desembre el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya.

El programa té com a objecte la realització de projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Per a la realització d’aquest programa, el Consell Comarcal compta amb una subvenció de 123.752,69 euros, amb els quals es podran realitzar actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral, capacitació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius.

Fins a un total de 66 persones podran participar en el programa, de les quals 25 hauran de ser persones aturades de llarga durada.

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.

El programa UBICAT es desenvolupa amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Les persones interessades a participar en aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal mitjançant l'adreça de correu electrònic ubicat@elbaixllobregat.cat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte