El Consell Comarcal s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

El Consell Comarcal s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebrarà a tota Europa entre el 16 i el 22 de setembre, i que és una bona oportunitat per explicar què s’està fent sobre mobilitat sostenible a la nostra comarca, promocionar les iniciatives de mobilitat urbana sostenible, conscienciar del què suposa seguir amb una mobilitat poc sostenible en termes mediambientals i de qualitat de vida, establir col·laboracions amb les entitats locals i comunicar noves polítiques i mesures permanents.

En aquest sentit, el Ple del Consell Comarcal, va aprovar el dilluns, una moció per inscriure’s a la Setmana Europea de la Mobilitat d’aquest any dins de les dates que marca la Generalitat de Catalunya i la European Mobility Week i fer constar el seu suport a les accions que organitzen els municipis de la comarca.

Per tal de fomentar una mobilitat més sostenible i saludable, el Consell Comarcal impulsarà el Fòrum Comarcal de la Mobilitat, que enguany es focalitzarà en la mobilitat i l’emergència climàtica i l’impacte de la Covid-19 i en la transferència d’experiències locals en aquest àmbit. I la Baixcicletada, un acte popular de reivindicació de la bicicleta com a vehicle de transport a la comarcal.

La Setmana Europea de la Mobilitat és un esdeveniment emmarcat dins la European Mobility Week, i que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible i menys contaminant en benefici de tothom

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte