El Consell Consultiu de la Gent Gran aprova el seu pla de treball per al 2024

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha començat la seva activitat per a aquest 2024 amb la configuració de les comissions de treball, que enguany seran dues.

En una reunió de treball, presidida per la consellera de Gent Gran, Feminisme i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez, s’ha acordat que a la primera comissió, es farà seguiment de totes les novetats sobre pensions, i s’abordarà el debat sobre el futur dels casals de gent gran. A la comissió també està previst estudiar altres temes com la intergeneracionalitat o els drets humans de les persones grans.

Pel que fa a la segona comissió, aquesta centrarà la seva tasca en el benestar i la salut, i s’abordaran temàtiques com la prevenció de maltractaments i abusos, els serveis d’atenció domiciliària, els serveis residencials o l’abús de medicaments.

D’altra banda, al darrer Ple del Consell Comarcal, celebrat al mes de gener, els grups polítics comarcals van donar el seu suport unànime als dictàmens de 2023 del Consell Consultiu: Viure amb benestar i seguretat, gaudir de bona salut; l’edatisme a la publicitat i als mitjans de comunicació; i, les pensions són un dret, i el sistema públic de pensions és sostenible i indispensable, i van acordar iniciar les accions d’acompanyament que s’escaiguin per tal de donar-hi compliment.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, amb 65 delegats i delegades, és un espai de coneixement, intercanvi d’idees i debats de les principals problemàtiques que afecten les persones grans. Els dictàmens que elaboren, recullen importants reivindicacions de les persones grans de la comarca, i expressen un posicionament clar front l’edatisme i la vulneració de drets de les persones grans.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte