El Consell Consultiu de la Gent Gran celebra la seva Assemblea Anual

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha celebrat el dijous 16 de desembre, la seva Assemblea Anual, presidida per la consellera de Gent Gran, Vicky Castellanos Núñez.

A l’Assemblea s’ha presentat, en primer lloc, un vídeo commemoratiu de l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, amb imatges de les activitats organitzades als municipis del Baix Llobregat.

Tot seguit, la consellera ha agraït a les delegades i delegats del Consell Consultiu la seva feina, dificultada enguany per la situació de pandèmia, i ha destacat la incorporació de noves delegades i delegats a qui ha donat la benvinguda. Actualment, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat compta amb la participació de 52 delegades i delegats de tota la comarca, que es poden conèixer a la web del Consell Comarcal.

A continuació ha pres la paraula en Carles Cháfer Castilla, delegat del Baix Llobregat al Consell de Gent Gran de Catalunya, i delegat de Sant Vicenç dels Horts al Consell Consultiu, que ha explicat la seva feina al Consell, remarcant el trasllat de les reivindicacions del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat a la resta de Catalunya. En Carles Cháfer també ha fet esment a la necessitat d’una estratègia global per fer front a l’envelliment de la població, l’aprovació d’una Llei de Gent Gran a Catalunya i una aposta política clara i ferma de la Generalitat de Catalunya, amb la creació d’una conselleria o direcció general específica.

Tot seguit la consellera ha donat pas a la lectura dels tres dictàmens elaborats enguany pel Consell Consultiu:

  1. La bretxa digital.
  2. La sanitat que mereixem.
  3. La Llei de Gent Gran de Catalunya, més necessària que mai

Per últim, s’ha presentat el calendari i pla de treball per 2022 i s’ha obert un torn de paraules, amb diverses intervencions sobre la situació de les persones grans, la tasca del Consell Consultiu i la situació de la reivindicació de la Llei de Gent Gran.

A continuació pots veure el desenvolupament de l'Assemblea.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte