El Consell Consultiu de la Gent Gran fa arribar una carta als partits polítics que es presenten a les eleccions municipals

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat és un òrgan de participació i consulta de les persones grans de la comarca, que es va crear l'any 1995 amb l'objectiu d'articular públicament les demandes del col·lectiu. El Consell Consultiu aprova anualment a la seva assemblea un seguit de dictàmens sobre diferents temàtiques que preocupen i/o afecten la vida i el benestar de les persones grans. 

Amb motiu de la celebració de les eleccions locals 2019 el proper diumenge 26 de maig, el Consell Consultiu de la Gent Gran ha fet arribar a tots els partits polítics que hi concorreran, algunes de les reivindicacions de les persones grans del Baix Llobregat, amb la petició que es tinguin en consideració en la planificació i disseny de les polítiques que s'han de desenvolupar en la legislatura 2019-2023.

En aquestes reivindicacions s'hi inclouen també les propostes de totes les sindicatures de greuges del Baix Llobregat (Cornellà de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans), traslladades al Consell Consultiu arrel de la col·laboració iniciada l'any 2018.

Les peticions i recomanacions contemplen diversos aspectes, com per exemple representativitat i participació de les persones grans, soledat, mobilitat, sanitat, abús de medicaments, bon tracte a les persones grans, bretxa digital, serveis bàsics i pobresa energètica, habitatge, serveis d'atenció especialitzats, etc.

Per últim, el Consell Consultiu de la Gent Gran demana novament el suport de tots els ajuntaments de la comarca a la seva proposta, aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya el juny de 2016, que instava al Govern de la Generalitat a aprovar una Llei de Gent Gran de Catalunya, i a la que encara no s'ha donat compliment.

 

Document/s adjunt/s: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte