El Consell de la Gent Gran aprova el dictamen "La vida de les persones grans importa"

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha celebrat la seva Assemblea anual on ha estat presentat el dictamen "La vida de les persones grans importa".

Eva. M. Martínez Morales, presidenta del Consell Comarcal i del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, i Vicky Castellanos Núñez, consellera de Gent Gran, han manifestat el compromís de la institució amb la millora de la qualitat de vida de les persones grans i en l'esforç per garantir els seus drets.

A l'Assemblea ha participat també Carles Cháfer Castilla, delegat de Sant Vicenç dels Horts al Consell Consultiu de la Gent Gran i representant del Baix Llobregat al Consell de Gent Gran de Catalunya, que ha expressat el desig que el pròxim govern de la Generalitat col·loqui a les persones grans al centre de les seves polítiques, i hi aboqui els recursos econòmics i humans necessaris per a garantir la qualitat de vida i els drets de les persones grans de Catalunya.

En el seu dictamen, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha volgut posar de manifest entre d'altres, la vulneració dels drets humans de les persones grans durant la pandèmia.

Podeu consultar el dictamen complet en aquest enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte