El Consell de la Gent Gran reprén l'activitat

El Consell de la Gent Gran del Baix Llobregat ha représ aquesta setmana les reunions de treball de manera virtual. Les delegades i delegats del Consell van manifestar la seva preocupació pel tractament que les persones grans estan reben en aquesta crisi sanitària, a tots els nivells: assistencial, sanitari, de mitjans de comunicació, etc.

A les comissions de treball del Consell de Gent Gran es treballen habitualment els temes que més interessen i preocupen a les persones grans. Enguany la situació de les residències i centres de dia:  de les persones que hi viuen, del personal que hi treballa, etc, ja era una de les principals línies de treball abans de l'arribada del COVID-19. La crisi ha servit per posar de manifest la situació real d'aquests centres, i la necessitat d'un canvi de paradigma.

El Consell de la Gent Gran del Baix Llobregat donarà continuitat a la seva tasca durant el temps de confinament de manera virtual, garantint que les persones grans de la comarca puguin expressar les seves necessitats i reivindicacions, i donant trasllat de les resolucions que s'emetin a tots els organismes i administracions competents en cada matèria.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte