El Consell de les Dones del Baix Llobregat dóna suport a la declaració d’Estat d’Emergència Feminista

Diverses plataformes feministes, entitats i ajuntaments de la comarca s’han unit ales mobilitzacions de declaració d’Estat d’Emergència Feminista, convocades peraquest divendres 20 de setembre al vespre a ciutats de tot l’estat.

Marxes i concentracions amb llums i espelmes violetes recorreran el Baix Llobregatamb l’objectiu de denunciar la situació de violència i vulneració de drets que viuenles dones arreu del país i declarar l’Estat d’Emergència Feminista.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat vol mostrar el seu suport a aquestesmobilitzacions fent una crida a tota la ciutadania a participar a la Nit Violeta icondemnar la violència masclista en qualsevol de les seves expressions.

L’any 2019 està sent especialment cruent pel que fa a la violència masclista: mésd’una quarantena de dones han estat assassinades, i continua augmentant la xifrade feminicidis i les denúncies per agressions sexuals. També ha augmentat elnúmero d’infants que, o bé han quedat orfes per l’assassinat de les seves mares,o bé han estat assassinats/des.

Tot això mentre algunes administracions públiques llencen missatgesculpabilitzadors i de negació de la violència patriarcal.

#20S #llumvioleta #nitvioleta #emergenciafeminista

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte