El Consell de les Dones del Baix Llobregat nominat als Premis El Llobregat

El Consell de les Dones del Baix Llobregat ha estat nominat als Premis El Llobregat en la seva cinquena edició, dins la modalitat Premi a la Ribera Solidaria, un guardó que reconeix a una entitat sense ànim de lucre per tenir a la solidaritat com a columna vertebral al llarg de la seva història.

La comarca del Baix Llobregat és un dels territoris on històricament el pes del moviment de les dones ha estat més fort. Una bona mostra d’això és el gran número d’entitats de dones que, des dels anys setanta fins l’actualitat, treballen activament per la igualtat. La comarca és també capdavantera en l’existència de regidories específiques per promoure la igualtat de gènere, així com en la creació de consells participatius de dones com ara el Consell de les Dones del Baix Llobregat i múltiples organismes que lluiten per l’eradicació de les desigualtats de gènere.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat, constituït al 7 de març del 2007,  ha estat nominat en reconeixement al treball, el fort impuls i implicació amb el moviment de dones de la comarca, un territori en el que a l’octubre de l'any passat es va celebrar el 5è Congrés de les Dones per continuar treballant per la igualtat.

La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 4 d’abril a l’Àtrium Viladecans.

Vota aquí pel Consell de les Dones del Baix Llobregat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte