El Consell de les Dones del Baix Llobregat premiat en la categoria Ribera Solidaria dels premis El Llobregat

Vicky Castellanos Núñez, consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, va recollir de mà de la Lluïsa Moret Sabidó, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, el premi atorgat al Consell de les Dones en la V Gala del Premis El Llobregat, que va tenir lloc ahir a la tarda a l’Atrium de Viladecans.

La categoria Ribera Solidaria dels Premis El Llobregat, reconeix a una entitat per la seva excel·lent feina pel bé comú.

En la seva intervenció la consellera va agrair en primer lloc a totes les persones que amb el seu vot han volgut reconèixer al Consell de les Dones del Baix Llobregat, i va felicitar als altres dos nominats en la mateixa categoria: Gasol Foundation i Juga Verd Play – Consell Esportiu del Baix Llobregat.

També va ressaltar com a tret diferenciador de la comarca respecte d’altres territoris, la celebració de cinc congressos de dones, el primer al 2002 i el darrer, el cinquè, el passat mes d’octubre de 2018: una cita que cada quatre anys ens fa revisar el camí de les dones del Baix Llobregat, cap a la plena ciutadania.

Vicky Castellanos Núñez, va recordar en la seva intervenció, que fruit del segon congrés al 2006 va néixer el Consell de les Dones del Baix Llobregat.

“El Baix Llobregat és una comarca feminista amb ajuntaments feministes, formada per dones i homes amb una llarga història de lluita contra les desigualtats, contra les injustícies.

Com a presidenta del Consell de les Dones recullo aquest guardó, que és un reconeixement a totes les baix llobregatines, és un reconeixement al compromís, al treball, a la complicitat entre administracions, partits, sindicats, entitats i ciutadania...és un premi a la solidaritat, és un premi a la sororitat.”

Aquestes són les altres categories del Premis El Llobregat, i les persones o entitats que van ser premiades 

  • Premi Aigües Cristalines, per la seva transparència en la informació: Mireia Navarro Giménez, Cornellà, directora de Ràdio Cornellà.
  • Premi Cabal Amazònic, per la seva trajectòria professional: Oriol Junqueras i Vies, Sant Vicenç dels Horts, polític i historiador.
  • Premi Afluend Verd, per la seva aportació a la sostenibilitat i respecte a la natura: Espigoladors, El Prat de Llobregat.
  • Premi Major Crescuda, per l’espectacular augment de la seva notorietat social: Aitana/Alfred, Sant Climent de Llobregat i el Prat de Llobregat, cantants.
  • Premi Aigües Braves, per mobilitzar-se davant de les injustícies: Cinta Tort Cartró, Torrelles de Llobregat, il·lustradora.
Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte