El Consorci de la Colònia Güell rep una subvenció del Fons FEDER

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha aprovat una subvenció al Consorci de la Colònia Güell en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 d’operacions en l’àmbit de la gestió i conservació del patrimoni cultural arquitectònic, arqueològic i paleontològic.

L’operació subvencionada porta per títol “Actuacions de conservació i millora de la Cripta de la Colònia Güell” i contempla les següents actuacions:

  • Restauració dels vitralls del finestral F01 i substitució dels vidres provisionals dels finestrals F04, F05 i F06 de la capella del Sant Crist de la Cripta de la Colònia Güell.
  • Substitució de la làmina de zinc del sector de la coberta sobre l’àrea d’accés a la Cripta de la Colònia Güell.
  • Reparació de la coberta principal de la Cripta de la Colònia Güell.
  • Adequació de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació exterior de la Cripta de la Colònia Güell.
  • Restauració de l’interior de la Cripta de la Colònia Güell.
  • Restauració dels paraments exteriors i dels elements de trencadís de vidre i ceràmica exteriors de les finestres.

En el cas de les dues primeres actuacions aquestes ja han estat executades i la resta d’actuacions per a la conservació i millora de la Cripta es realitzaran al llarg dels dos pròxims anys.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció per un import total de 516.256,20 euros i el Consorci de la Colònia Güell cofinança aquestes sis actuacions amb un import total de 839.462,16 euros, el que suposa un import total de l’operació de 1.355.718,36 euros.

Actualment el Consorci de la Colònia Güell ha finalitzat l’execució de l’actuació de la Substitució de la làmina de zinc i es troba en fase de licitació de la redacció dels dos projectes d’obra que s’executaran a continuació: Reparació de la coberta principal i Restauració dels paraments exteriors i dels elements de trencadís de vidre i ceràmica exteriors de les finestres.

La data de finalització prevista per a l’execució de les activitats contemplades dins d’aquesta operació és el 31 de desembre de 2022.

Amb el suport del Departament de Cultura:

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte