El ministre de Foment preveu iniciar les obres de soterrament de les vies a Sant Feliu el 2019

Foto: Ajuntament de Sant Feliu

El ministre de foment, Íñigo de la Serna, va anunciar ahir, en una visita institucional al municipi de Sant Feliu de Llobregat, que les obres del reivindicat soterrament de les vies de RENFE començarien el proper any.

Segons va expressar el ministre, si es compleixen els terminis marcats, el projecte estaria acabat a finals d’aquest any, i les obres començarien el 2019.

Va anunciar també que el projecte té un cost de 127 milions d’euros, que estarien integrament finançats pel govern espanyol, i que tindria una durada estimada de 47 mesos.

Aquesta, juntament amb la finalització de la variant de la N-340 a Vallirana, el “Nus de Llobregat”, que connecta l'autovia A-2 amb la C-32 a Sant Boi de Llobregat, o l’enllaç de l’A-2 amb l’AP-7 a Sant Andreu de la Barca, entre d’altres, és una de les inversions que des del Consell Comarcal es porten reivindicant des de fa anys, infraestructures claus per possibilitar una mobilitat més sostenible al territori, així com per a més de mantenir l’economia, fer més competitiva la comarca.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte