El Parc de Torreblanca celebrarà cada diumenge un mercat de pagès

La creació d'aquest nou Mercat de Pagès a la comarca del Baix Llobregat (després de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló, el Prat i Sant Boi)  ha estat promoguda pel Parc Agrari, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, els ajuntaments dels tres municipis que comparteixen el parc i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquest proper diumenge 9 de juny es durà a terme d’inauguració del mercat de pagès que obrirà les portes a les 10 i mitja del matí fins a les 14 hores. A les 12 hores hi haurà l’acte d’inauguració per part de les autoritats, i al llarg de tot el matí hi haurà activitats i tallers per a adults i infants. Vegeu programació especial d’inauguració.

El mercat obrirà cada diumenge a la plaça de la Torre del Parc de Torreblanca, pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat vendran directament, sense intermediaris, els seus productes de temporada. L'objectiu del Mercat de Pagès és oferir al consumidor producte fresc, de temporada, d'alta qualitat i conreat al costat de casa, mai provinent de fora de la comarca del Baix Llobregat.

El mercat  tindrà  un total de 10 parades; en 7 d’elles es vendran els productes de productors dels 3 municipis, i les altres 3 correspondran a artesans. El mercat també incorporarà periòdicament diferents tallers i propostes d'activitats.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte