El Ple aprova el Pla d'Actuació Comarcal del Baix Llobregat 2021-2023

Amb els vots favorables de PSC, ECG, JxCAT, Ciutadans i l’abstenció d’ERC i PP, el Ple ha aprovat Pla d’Actuació Comarcal del Baix Llobregat 2021-2023. Document que constitueix el full de la ruta del Consell Comarcal pels pròxims anys, engloba el pla de mandat i govern, i esdevé l’instrument de planificació per assolir els reptes fixats en l’estratègia territorial de la comarca. 

La seva elaboració ha estat resultat d’un procés participatiu, que ha comptat amb 5 sessions en les quals ha participat personal polític i tècnic del Consell Comarcal i dels ajuntaments de la comarca, entitats d'àmbit comarcal, sindicats i patronals, i un qüestionari de participació adreçat als ajuntaments, del que s'han obtingut 57 aportacions, així mateix,  recull les aportacions de tots els grups polítics comarcals.

L’estructura del PAC s’articula i ordena en funció de 4 grans eixos que volen respondre a quatre grans àmbits d’intervenció i actuació comarcal. Cada eix estableix les línies d'actuació amb les principals accions previstes durant el que resta de mandat.

Eix 1. Recuperació social, territori saludable i serveis a les persones. Comarca feminista

Eix 2. Reactivació de les empreses i foment de l'ocupació de qualitat

Eix 3. Cap a un model urbà i una mobilitat més sostenible.

Eix 4. Reforçar i facilitar l'accés als serveis públics.

El Consell Comarcal  vol actuar com a administració local de primer nivell al servei i utilitat dels ajuntaments, integrant els principis i els objectius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible, i centrant els seus valors a prioritzar els drets de les persones,  la lleialtat institucional i el diàleg en la presa de decisions, la cooperació amb els municipis, el compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i un model de territori sostenible, i la transparència i la voluntat de servei públic.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte