El Ple del Consell Comarcal dona suport als dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran

Amb el vot unànime de tots els grups polítics, el Ple del Consell Comarcal ha aprovat donar suport als 5 dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran, que recullen importants reivindicacions de les persones grans del Baix Llobregat i expressen un posicionament clar front l’edatisme i la vulneració de drets de les persones grans. 

La consellera de Feminisme, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez, ha presentat al Ple aquests dictàmens, fent valdre la important tasca que es realitza des del Consell Consultiu de la Gent Gran, i agraint l’esforç que duen a terme tant la tècnica de Gent Gran del Consell Comarcal, com els delegats i delegades que el formen.

Aquests dictàmens van ser aprovats per l’assemblea anual del Consell Consultiu celebrada el passat 15 de desembre de 2022, proposats per a la seva aprovació al Ple del Consell Comarcal, i posteriorment als plenaris dels ajuntaments de la comarca.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat va ser creat l’any 1995 com a òrgan de consulta i participació del conjunt de persones grans, així com de les entitats cíviques i de serveis socials relacionades amb els temes de vellesa de la comarca.

Entre les seves funcions es troben la realització d’informes, dictàmens, recomanacions i propostes, no preceptius, sobre els projectes normatius o d’altres accions que afectin les persones grans.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte