El Ple rebutja la reforma de l’A-2 i reivindica la mancança de parcs de bombers

Avui el Ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha aprovat per unanimitat dues mocions: una d’elles relativa a les mancances en alguns municipis del Servei de Bombers, i l’altra de rebuig al Pla de Treball del Ministerio de Fomento de reforma de l’A-2.

El Ministerio de Fomento ha presentat als ajuntaments d’Esparreguera, Olesa de Montserrat, El Bruc, Collbató, Castellolí i Abrera el pla de treball per al “Proyecto de adecuación, reforma y conservación de la autovía A-2. Tramo: Igualada-Martorell”, un pla de treball que estableix l’ampliació de l’A-2 sense tenir presents les afectacions al medi natural o les afectacions urbanes.

El Ple demana establir una taula de negociació entre els ajuntaments afectats, el Consell Comarcal, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento, per tal de definir una diagnosi compartida de les futures infraestructures.

Pel que fa a la moció relativa a la falta del Servei de Bombers en els municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló i Torrelles de Llobregat, es sol·licita a la Generalitat de Catalunya la creació com a mínim d’un nou parc de bombers a la zona central de les muntanyes del Baix en el marc de la millora de dotació de parcs en el macis de l’Ordal. Tanmateix es demana que mentre la creació del nou parc no sigui una realitat, s’incrementin el més aviat possible els recursos de personal i d’equipament dels parcs més propers.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte