El Servei Comarcal de Joventut visita 52 activitats de lleure aquest estiu

La Comarca del Baix Llobregat compta amb una llarga tradició en activitats d’educació en el lleure, que contribueix de forma notable al creixement integral d'infants i persones joves, així com a la creació d'una societat més responsable i compromesa. Aquest darrer estiu, entre el juny i el setembre s’han notificat a la comarca 477 casals de vacances, 174 casals esportius, 12 colònies, 5 acampades, 2 camps de treball, 1 campus esportiu amb pernoctació i 2 rutes.

Les visites realitzades a les activitats de Lleure subjectes al compliment del decret 267/2016 del 5 de Juliol, són una competència delegada de la Generalitat de Catalunya al Consell Comarcal, que s’exerceix a través del Servei Comarcal de Joventut.

L’objectiu de les visites és garantir el compliment del decret 267/2016 del 5 de Juliol. Es comprova que les activitats que es desenvolupin al Baix Llobregat vetllin per la qualitat pedagògica, la seguretat i la integritat física de les persones participants, respectant al medi natural on es troben.

La campanya de visites ha finalitzat amb èxit, amb un total de 52 visites, als municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Cornellà, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà,  Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i  Vallirana.

Per organitzar activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys, la  Direcció General de Joventut posa a disposició un seguit d’ infografies sobre el decret 267/2016 per tal de difondre el seu contingut entre tots els agents implicats. També compta amb la  publicació, Anem Preparats  on ofereix  consells i recomanacions, especialment en matèria de prevenció i salut i de les normatives vigents.

Si ets una entitat organitzadora i tens dubtes Posa’t en contacte amb el Servei Comarcal de joventut i assegura’t que el proper any les activitats que organitzeu estuiguin sota el marc normatiu.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte