Els restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, amb més ganes que mai

Un nou spot posa en valor la qualitat i diversitat dels establiments gastronòmics dels cuiners i cuineres del Col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat

Els restaurants de la comarca ofereixen menús i plats on el producte del Parc Agrari del Baix Llobregat és el gran protagonista

Sempre hi han estat, però ara hi són amb més ganes que mai. Així es reivindiquen en un nou vídeo-spot, els cuiners i cuiners del Col·lectiu Sabors de l’Horta. Són grans xefs que recullen la tradició del conreu i l’art de la cuina en uns plats arrelats a la terra i al territori del qual en formen part, el Baix Llobregat.

A les portes de la Setmana Santa, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol donar, d’aquesta manera, un nou impuls a la gastronomia de la comarca i presentar-la com un important reclam per atraure el públic de proximitat. Amb aquest objectiu, s’ha rodat un nou spot de 45 segons on es mostra tota aquesta varietat, i la gran qualitat que ofereixen més de mig centenar de xefs apassionats de la terra i del producte que els ofereix el seu entorn, especialment el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Perquè, tal com recorda el nou spot, els restauradors de la comarca ofereixen mil i una possibilitats per a tots els paladars, per a tots els públics, per a tots els gustos. Per als que estimen la terra i el producte de proximitat, per als vegetarians i vegans, per als carnívors, per als amants dels arrossos, o dels plats de la mar o de la muntanya, per als que busquen racons romàntics o amb vistes… per a tothom.

No esperis més, ja pots veure el nou spot en aquest enllaç i gaudir de la gastronomia del Baix Llobregat. Perquè els xefs del Col·lectiu Sabors de l’Horta t’hi esperen!

 

Impulsant el sector turístic del Baix Llobregat

Aquesta campanya és una nova acció impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc del Pla d’Accions 2021, que inclou tot un seguit de projectes per a reactivar i impulsar el sector turístic de la comarca.

Més informació del col·lectiu Sabors de l’Horta a: https://turisme.elbaixllobregat.cat/saborsdelhorta

El nou spot com altres vídeos editats també es poden veure en les xarxes socials de Turisme del Baix Llobregat, i en el seu canal de Youtube

#BaixLlobregat    #TurismeBaixLlobregat    #Saborsdelhorta  

 

 

Més informació:

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

turisme@elbaixllobregat.cat

www.turismebaixllobregat.com

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte