Els transports urbans incrementen la seva oferta

Amb l'entrada a la fase 1 de desconfinament de les regions sanitàries de la regió metropolitana nord, la regió metropolitana sud, el Baix Montseny i la ciutat de Barcelona, han augmentat l'oferta de servei la majoria de transports urbans dels ajuntaments que formen part de l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

En el cas del Baix Llobregat, els municipis d'Esparreguera, Martorell i Vallirana han doblat l'oferta que oferien setmanes anteriors, passant d'oferir el 50% a oferir el 100% del transport urbà.

El municipi de Sant Vicenç dels Horts també ha incrementat l'oferta de transport, passant del 35,6% al 85% del servei.

I en el cas de Molins de Rei, es continua amb l'oferta del 50% del servei en les línies MB1, MB2, i MB3 en la que només té un bus i que seguirà circulant.

Gran part dels municipis prefereixen incrementar la seva oferta, tot i que en la fase 1 no està permès la mobilitat entre regions sanitàries, per tal d'assegurar que les persones usuàries del transport poden mantenir la distància de seguretat de dos metres.

Des de l'AMTU confirmen que faran un seguiment de l'evolució de la demanda del transport en els diferents municipis, per tal de considerar si cal fer algun ajustament en l'oferta i garantir el volum d'ocupació permès, que en un primer moment era del 33% i posteriorment s'ha estipulat en un 50 % d'ocupació per vehicle.

Durant els últims dies els operadors de transport urbà han fet una campanya de divulgació per donar a conèixer a usuaris i usuàries l'obligatorietat de portar mascareta en el transport públic, que en el bus no es poden ocupar tots els seients i que no es permet seure en seients contigus, a més de recomanar la necessitat de rentar-se les mans abans i després d'utilitzar el transport públic.
 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte