En marxa el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

El Consell Comarcal va acollir ahir dimecres la presentació del procés d’elaboració del que serà el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat.

L’acte ha estat presidit per la consellera de Dones, LGBTI i Gent Gran del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez, que ha volgut destacar el compromís del Consell Comarcal en el desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tot el territori, i ha demanat la implicació de tots els ajuntaments de la comarca.

Tot seguit, la Miriam Solá García, Responsable de l’Àrea de Consultora de la Fundació Surt, encarregada de l’elaboració del Pla, ha presentat el procés d’elaboració del Pla a càrrecs electes i personal tècnic dels ajuntaments i del Consell Comarcal, que formen part de la Taula Comarcal LGBTI.

En aquesta primera fase del Pla, la de diagnosi, hi ha previstes tot un seguit d’accions al territori que permetran determinar la realitat del col·lectiu a la comarca i identificar les principals desigualtats i discriminacions.

El 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat, que es portarà a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, facilitarà el desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tots els municipis del Baix Llobregat, independentment de la seva grandària.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte