En marxa el Pla Estratègic de Gent Gran del Baix Llobregat

La Taula Comarcal de Gent Gran del Baix Llobregat ha donat avui el tret de sortida a l'elaboració del Pla Estratègic de Gent Gran del Baix Llobregat. 

Els principals objectius del Pla són conèixer la situació actual de les persones grans de la comarca i establir les línies estratègiques de les polítiques públiques que es desenvoluparan en els propers anys des d'ajuntaments i Consell Comarcal, adreçades a les persones grans. 

En la primera fase del pla es durà a terme una diagnosi entorn els següents aspectes fonamentals:

1. Tenir una radiografia de les característiques sociodemogràfiques de les persones majors de 65 anys de la comarca.

2. Revisar la xarxa d'equipaments i serveis per a gent gran del Baix Llobregat.

3. Conèixer l'opinió de les persones grans i altres agents i professionals que estan al seu entorn sobre el procés d'envelliment i sobre les accions que es poden desenvolupar per a la promoció de l'envelliment actiu. 

La consellera de Gent Gran, Vicky Castellanos Nüñez, ha expressat la necessitat d'incloure les persones grans com a prioritat a l'agenda política i social. El futur Pla Estratègic de Gent Gran del Baix Llobregat neix amb la voluntat d'esdevenir el full de ruta de les polítiques de gent gran a la comarca en els propers anys i permetrà entre d'altres, garantir el seu desenvolupament a tot el territori.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte