Es posa en marxa la comissió de treball Dona i Salut del Consell de Salut del Baix Llobregat

Divendres, 10 de març, es va reunir la comissió Dona i Salut per deliberar sobre una de les propostes del Pla d'Actuació del Consell de Salut sorgida al passat Congrés de les Dones del Baix Llobregat. Es tracta de la realització d'una guia adreçada a les dones de la comarca que té per objectiu millorar la interlocució en l’àmbit de l’atenció sanitària.

La consellera de Salut, Gina Pol Borràs, ha manifestat que es començarà a treballar al llarg d'aquest primer semestre de l'any en la recollida de tota la informació necessària per a l’elaboració d’un diagnòstic que permeti identificar les principals problemàtiques.

A tal efecte, s’ha començat l’elaboració d’un qüestionari que permetrà conèixer la percepció de les ciutadanes del Baix Llobregat en l’atenció sanitària, que es difondrà un cop hagi estat validat i revisat per la comissió i que s'adreçarà a totes les dones de la comarca i als ajuntaments que esdevindran cabdals per assolir els objectius d’aquesta fase de diagnosi.

La sessió ha tingut una gran interacció i participació per part de les persones assistents i s'han extret propostes que s'aniran concretant en un curt termini i que s'abordaran en la propera sessió de treball de la comissió. La trobada ha comptat amb la presència de la consellera de Feminismes del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez, representant del Consell de les Dones del Baix Llobregat al Consell de Salut.

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte