Es reuneix la taula comarcal de joventut del Baix Llobregat

El passat dimecres 21 de març es va reunir la taula comarcal de joventut del Baix Llobregat que està integrada per la part política, regidores i regidors de joventut i per la part tècnica pels professionals de joventut dels 30 ajuntaments de la comarca i que està presidida pel conseller de joventut i política territorial, Miquel Comino Haro.

En aquesta trobada, la primera de l’any, es va fer una presentació de l’ Oficina Jove del Baix Llobregat nascuda a petició de la  Xarxa Nacional d’ Emancipació Juvenil  amb la finalitat de facilitar la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, millorant la taxa d’emancipació juvenil per presentar-la vam comptar amb la intervenció de Josep Maria Sáez coordinador territorial de la XNEJ que va especificar també  com s’estructura aquesta xarxa.

L’Oficina Jove del Baix Llobregat serà un punt de referència per les persones joves en atenció, informació, assessorament i orientació en temes relacionats amb la emancipació. Serà un servei gratuït i personalitzat  utilitzant un model presencial, telefònic, on line i in itinere.

En Miquel Comino, conseller de joventut va destacar les principals problemàtiques detectades en l’àmbit de joventut i quines han estat les principals línies d’actuació que s’han organitzat des del Servei Comarcal de Joventut per donar suport als municipis del Baix Llobregat. També va enumerar les propostes que consensuadament mitjançant  les comissions i reunions tècniques es portaran a terme l’any 2018.

Per finalitzar es va exposar amb dades la plena incorporació de Joventut dintre del Contracte Programa del Departament de Treball, Afers socials i Famílies per establir una estabilitat en el suport econòmic que permeti una major eficiència i eficàcia en la gestió de les polítiques de joventut que s’implementen dels municipis.

Presentació Taula Comarcal política i tècnica del Baix Llobregat

Presentació Contracte Programa Baix Llobregat

Presentació Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte