Es reuneix la Taula Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

El passat  dimarts 4 de desembre va tenir lloc la taula comarcal de joventut del Baix Llobregat que està integrada per la part política: regidores i regidors de joventut i per la part tècnica: professionals de joventut dels 30 ajuntaments de la comarca, i està presidida pel conseller de joventut i política territorial, Miquel Comino Haro.

S’ha exposat, de manera interactiva i amb torns de paraula, tot allò que el Servei Comarcal de Joventut ha treballat durant aquest any 2018 i quines són les propostes de cara al proper any. Aquesta exposició ha estat basada en les problemàtiques detectades de la comarca que afecten al jovent i s’ha valorat la intervenció en aquelles  amb un nivell de risc o incidència alta i mitjana. Alguns municipis també han compartit els neguits que es troben als serveis d’informació juvenil i en la població jove en general.

També s’ha proposat una propera comissió de treball que, juntament amb les que ja funcionen  Joves i Salut i Joves i Relacions personals, tractarà temes d’actualitat que afecten directament al jovent i que es creu oportú incidir per mitjà d’una comissió nova, la qual treballarà la Interculturalitat. Des de la perspectiva d’inclusió i diversitat cultural.

Per últim s’ha presentat la web de l’Oficina Jove del Baix Llobregat, que es contempla com una eina no només de la pròpia oficina, sinó com a suport a tots els municipis que vulguin aportar, compartir i extreure’n recursos per als serveis d’informació juvenils i s’ha presentat a la tècnica que treballarà aquells assumptes que es contempli en el pla d’actuació de l’oficina Jove de la Xarxa Nacional d’emancipació Juvenil.

Finalment s’ha conclòs la taula amb la idea comú de la necessitat de treballar en xarxa per aprofitar els recursos i així poder oferir-los a la població juvenil en resposta a les seves necessitats.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte