Es tanca la recollida de respostes de l'enquesta sobre el tracte i l'atenció sanitària a les dones del Baix Llobregat

El Consell de Salut va posar en marxa el 21 d'abril d'enguany una enquesta adreçada a totes les dones majors de setze anys del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'identificar els principals problemes que pateixen en relació amb el tracte i l'atenció sanitària a la comarca.

Avui, 20 de juny, es tanca la recollida de dades, amb 676 respostes de dones de la comarca, de franges d'edat compreses entre els setze i més de vuitanta anys, després de gairebé tres mesos de durada. S'ha garantit que les opinions fossin anònimes i autònomes, per tal que totes les dones del Baix Llobregat poguessin expressar-se amb independència i llibertat.

L'explotació de les dades recollides mitjançant aquesta enquesta es farà conjuntament amb l'Observatori del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Això permetrà, d'una banda, conèixer de primera mà la percepció de les dones sobre l'atenció mèdica i, d'altra banda, identificar les principals problemàtiques per treballar de manera coordinada amb la resta d'agents del territori, donant-hi una resposta adequada.

Amb els resultats obtinguts, juntament amb aportacions de professionals i de la comissió de salut i dona, es vol treballar una guia orientativa adreçada a dones usuàries dels serveis de salut.

Des del Consell de Salut i en nom de la seva consellera, Gina Pol, volem expressar el nostre agraïment a totes les ciutadanes que han participat en l'enquesta, així com a tots i totes les professionals que han contribuït a la seva difusió.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte