Eva M. Martínez Morales, nova presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Eva M. Martínez Morales, alcaldessa de Vallirana, ha estat elegida presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat amb el suport dels consellers i conselleres dels grups comarcals del PSC, ECG i JxCAT.

L’elecció ha tingut lloc en el ple de constitució celebrat avui en la seu del Consell Comarcal, en el que han pres possessió els nous càrrecs electes de la novena legislatura, 2019-2023.

En el seu discurs, la nova presidenta ha agraït la confiança dels seus companys i companyes de partit, així com la dels i les representants dels grups comarcals signants del nou pacte de govern. Ha destacat que el pacte signat dona continuïtat a una molt bona feina endegada a l’anterior legislatura i consolida el lideratge en temes estratègics com la diversificació de l’economia, les infraestructures de la comarca, la lluita contra el canvi climàtic, la revolució tecnològica, l’habitatge i també consolidar actuacions que són referents en àmbits com som els serveis socials, l’ocupació, l’educació, la infància o l’atenció a la diversitat.

Ha situat la comarca del Baix Llobregat com un dels motors importants de progrés, per la seva contribució històrica al global de l’economia catalana, incidint en que des del Consell Comarcal continuarem reclamant el protagonisme que la comarca mereix dins del conjunt de Catalunya alhora que l’increment dels recursos destinats a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat.

En les seves paraules, la presidenta ha agraït també la feina feta pels treballadors i treballadores del Consell Comarcal, que fan possible que els projectes i programes tirin endavant, així com la tasca realitzada pels consellers i conselleres que formaven part del govern i que ja no formen part d’aquesta legislatura, destacant l’empenta, la il·lusió i la bona feina feta pel seu predecessor, Josep Perpinyà i Palau.

 

Composició del Ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Cartipàs

 

 

 

 

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte