Fòrum Comarcal de la Mobilitat del Baix Llobregat 2020 - Moure'ns al Futur

El Consell Comarcal organitza el desè Fòrum Comarcal de la Mobilitat del Baix Llobregat. Sota el lema Moure'ns al Futur, i en un format de sessions virtuals, que tindran lloc del dilluns 23 al divendres 27 de novembre, el fòrum esdevindrà un punt de trobada i reflexió on es parlarà d'idees, propostes i experiències per aconseguir una mobilitat més saludable, sostenible, centrada en les persones i adaptada als nous reptes.

El confinament i la necessitat d’adoptar mesures extraordinàries per reduir la interacció social, ha provocat un canvi en la manera d’executar les nostres tasques habituals: treballar, educació, comprar, cultura, oci i família. I aquest canvi està tenint un fort impacte en la mobilitat de les persones. Els desplaçaments personals derivats d’aquestes activitats s’han reduït i hem canviat la manera com els fem. I és aquí on neix un nou paradigma de mobilitat, que ja era incipient, i que s’ha accelerat: priorització de modus de transport individual com pot ser cotxe, bicicleta, patinet o a peu per a totes les gestions diàries que fem; augment del repartiment de mercaderies a domicilis; reducció dels desplaçaments laborals; major conscienciació de realitzar una mobilitat segura, saludable i sostenible.

El Fòrum de la Mobilitat “Moure’ns al Futur” vol donar a conèixer aquests nous escenaris, per obtenir una visió més àmplia del que ja està passant, que puguem comptar amb més informació i que, al cap i a la fi, ens faciliti poder prendre les millors decisions en matèria de mobilitat dels nostres municipis. Comptarem amb persones que ens poden aportar expertesa i experiència, i que ens ajudaran a Moure'ns al futur. El Baix Llobregat, pel seu pes econòmic i social de primer nivell i per la seva situació, té una importància cabdal en la mobilitat pel que fa a Catalunya, i per això des del Consell Comarcal es vol debatre per fer sentir la veu de la comarca en l'àmbit de la mobilitat del futur.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte