Feminisme i Transformació Digital a la 10a Jornada Emprenem

Sota el títol Feminisme i Transformació Digital, l’Espai Baronda d’Esplugues de Llobregat, ha acollit, el dimarts 19 de juliol, la 10a Jornada Empren, celebrada en el marc del 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat.

La benvinguda institucional ha anat a càrrec de la diputada-presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, qui ha posat en valor el treball en xarxa i la col·laboració entre entitats, i ha destacat la necessitat d’integrar la perspectiva de gènere en les dades; la consellera de Feminisme, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos, qui ha presentat el 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat posant en relleu la importància de les subseus i tota l’activitat precongressual; i l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, que ha destacat el reduït percentatge de dones a les carreres STEAM, així com la necessitat que les dades avancin a més velocitat.

La jornada, en la que s’ha parlat de la figura femenina en la transformació digital i s’ha debatut sobre com atreure el talent femení en les disciplines STEAM, ha comptat també amb la presència, de manera virtual, de la vicepresidenta primera del Govern i ministra d’Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, qui ha destacat el llarg camí que queda per recórrer en igualtat de gènere.

La cita ha comptat amb les expertes Karina Gibert, Aintzane Arbide i Montse Guàrdia, que han fet un debat sobre la presència femenina en les disciplines STEAM i com atraure més talent femení en aquest àmbit.

La jornada, que ha estat conduïda per la sociòloga i directora de la Consultoria MiT, Blanca Moreno, ha comptat amb la participació de Rosa Vallejo, coneguda com l’àvia tiktoker. El seu perfil ‘Con buen humor’, que gestiona amb el seu net Christian Morales, ha acumulat 7,2 milions de seguidors a TikTok i 200.000 a Instagram.                                              

Si et vas perdre la jornada pots consultar-la a continuació:

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte