Finalitza el cicle "Altres mirades"

El dijous 5 de desembre va finalitzar la darrera sessió del cicle “Altres mirades”, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i adreçat a professionals de l’àmbit social de la comarca.

El cicle ha introduït a més de 60 tècnics i tècniques dels equips de Serveis Socials bàsics i dels equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència en noves perspectives de treball per millorar la seva intervenció professional. Ha esdevingut un tastet de tendències innovadores en el camp de l'educació i el treball social, en el marc de capacitació del personal tècnic de referència, on s’han aportat noves mirades i maneres de fer i entendre les persones.

Hem comptat amb experts com en David Bueno, que ens va introduir en el món de la neurociència i l’educació, en Víctor Amat, que va aportar elements de la teràpia breu estratègica per produir el canvi en les relacions d’ajuda. En Gonzalo Míguez ens va fer reconnectar amb l’aprenentatge i ens va instar a reflexionar sobre el compromís amb nosaltres mateixos en l’àmbit professional. En Roger Barratxina ens va introduir en la perspectiva sistèmica ensenyant-nos dinàmiques i eines per utilitzar amb les persones amb les que treballem. Finalment, en Ferran Cortés va tancar el cicle mostrant-nos estratègies de gamificació per transformar les nostres relacions en l’àmbit professional.

Des del Consell Comarcal continuarem treballant per acompanyar als i les professionals en la seva capacitació i formació permanent, reflexionar sobre el model d’intervenció a tendir i compartir coneixement per a contribuir en l’excel·lència dels i les professionals de la comarca.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte