Finalitzen la seva contractació 27 persones del programa Treball i Formació

Avui han finalitzat el seu pas pel Consell Comarcal, les 27 persones contractades en el marc de la convocatòria anticipada 2022, del programa Treball i Formació, línies MG52, PRGC i PANP.

Durant 12 mesos, les persones que han estat beneficiàries del programa, han pogut obtenir experiència laboral i adquirir nous coneixements professionals, desenvolupant tasques vinculades als dos perfils concrets que s’han incorporat al projecte. D’una banda, Auxiliar de suport administratiu i atenció al públic, en el que han participat 22 persones, i de l’altra, Agent cívic d’assessorament i sensibilització en accions cíviques i mediambientals, en el que n'han participat cinc.

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic ha participat en l'acte de tancament agraint a les persones participants els serveis prestats durant aquest any, i posant en valor aquest programa que “és una oportunitat per a poder tenir una primera presa de contacte amb l'administració pública”, ha destacat.

Així mateix, la consellera ha posat l’accent en “el paper essencial del Consell Comarcal per donar l'oportunitat i acompanyar als municipis de menys de 20 mil habitants de la nostra comarca, perquè puguin disposar d’aquests programes”.

El projecte s’ha dut a terme a 14 municipis de la comarca i al Consell Comarcal, aquests municipis han estat: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, el Papiol, la Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Les característiques dels col·lectius prioritaris i preferents als quals s’ha adreçat el programa han estat, persones de 52 anys o més, en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (línia MG52), persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania inscrites com a demandants d’ocupació, i en risc de caure en situació d’atur de llarga durada (línia PRGC), i persones no perceptores de prestació per desocupació (PANP)

El projecte ha comptat amb una subvenció de 635.402,88 euros, i ha estat impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançat al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la Covid-19.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte