Inspira’t, descobreix… gaudeix! L’Estiu al Baix 2024, publicada la nova edició de la guia per gaudir de l’estiu al Baix Llobregat


Sota el títol “Inspira’t, descobreix… gaudeix!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del Consorci de Turisme i el suport de La Vanguardia, publica la guia més completa per tastar la proximitat del mar, la muntanya, la bona cuina i el turisme Km0 en el Baix Llobregat.

 

El restaurant Catalina de Gavà, va acollir el dilluns 1 de juliol la presentació de la guia “L’Estiu al Baix 2024. NextLlobregat “, en un acte en què va participar el conseller de Turisme, Javier González, la regidora de l’Ajuntament de Gavà, Catelijn Kerstens,  i el periodista i promotor de la iniciativa, Joan Carles Valero, entre altres autoritats d’ajuntaments i empreses de la comarca.

La publicació proposa infinitat de plans per fer escapades d'un dia i descobrir tresors propers i també gaudir de la bona cuina de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, tot a través de recomanacions dels millors amBAIXadors i les millors amBAIXadores de la comarca, amb mig centenar d’entrevistes a empresaris i empresàries del sector turístic, que participen en els programes Biosphere i Punts d’Informació Turística de la comarca, així com gastrònoms, cuiners i cuineres del Baix Llobregat. A més de l'entrevista al conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Javier González, qui parla del posicionament estratègic de la nostra comarca i dels reptes a assolir per ser una destinació turística de primera.

I pels i les amants de l’activitat, l’Estiu al Baix 2024 Next Llobregat proposa consultar el visor de rutes a pedal metropolitanes que gestiona ni més ni menys que 4.000 km d'itineraris ciclistes, consolidant-se la bicicleta com a mitjà complementari del transport públic. També es recomana fer senderisme per recórrer la ruta “Castells i Fonts” després de l'èxit obtingut per la ruta “10 cims” iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat que vol impulsar l'esport popular i els hàbits saludables a través del senderisme, alhora que es potencia el descobriment d'una dotzena de racons fora dels itineraris habituals. O una ruta accessible per a tota la família, com és la dels 7 balcons de Montserrat, situats a diferents poblacions que tenen a la muntanya sagrada com a incomparable marc.

La guia, que pretén ser una eina de consulta i informació sobre activitats lúdiques, culturals, restauració o esports per poder gaudir de l’estiu a la comarca del Baix Llobregat, es pot descarregar i consultar online en aquest enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte