Ja és aquí el Maig Cooperatiu 2024

Torna el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat.

L'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, es complau a convidar-vos a participar en l’edició del MAIG COOPERATIU #maigcoop 2024, un cicle que des de l’any 2016 es manté com un dels moments clau per visibilitzar i sensibilitzar vers l’#ESS durant un mes sencer, amb una programació d’activitats divulgatives a tota la comarca del Baix Llobregat.

A l’edició d’enguany, que comença avui 2 de maig amb la presentació del Maig Cooperatiu al Prat i la Taula Rodona “Propostes de l’economia social per a l’envelliment en comunitat” per a reflexionar sobre el cohabitatge sènior cooperatiu, i les relacions socials i de cures al sector de l’habitatge per a les persones grans; trobareu activitats per a tota mena de públics, que inclouen formacions, conferències, taules rodones, jornades de portes obertes, mercats de cooperatives d’alumnes, xerrades, exposicions, mostres artístiques, sessions de cinefòrum, entre altres.

Cal ressaltar, a més, la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat, que tindrà lloc el dissabte dia 25 de maig a la plaça de Ramon Roigé i Badia, al Prat de Llobregat, i que inclou activitats durant tot el matí.

Totes les activitats són gratuïtes i algunes requereixen inscripció prèvia. Es pot consultar tota la programació i fer les inscripcions en aquest enllaç.

Més informació a la NdP adjunta. 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte