Ja està disponible el cercador de naus i solars amb informació de tots els municipis del Baix Llobregat

Ja està disponible el cercador de naus i solars amb informació de tots els municipis del Baix Llobregat

Les empreses interessades en llogar o comprar terrenys i naus industrials ja poden accedir al Cercador de Naus i Solars del Baix Llobregat, que ara reuneix les ofertes vigents localitzades en qualsevol dels 30 municipis de la comarca per a la seva consulta en línia.

Gràcies al conveni de col.laboració entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana del Barcelona, la informació publicada en aquesta eina s’elabora i actualitza periòdicament cobrint tot el territori baixllobregatí.

Així, el cercador de Naus i Solars, que fins ara donava informació dels municipis metropolitans, també inclourà informació de les poblacions que no formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, com són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires i Vallirana per tal de donar cobertura a tota la comarca i facilitar la recerca d’aquest tipus d’espais d’una forma més integrada.

A través de filtres, l’eina permet consultar informació sobre les característiques més rellevants de les ofertes de lloguer i venda, com ara la ubicació, la superfície total i parcial per magatzem i oficines, el preu, l’alçada de la nau, la potència instal·lada i les dades de contacte, entre d’altres dades d’interès.

Però no només es tracta estrictament d’un servei informatiu a l’abast del teixit empresarial, sinó que es pot considerar un recurs estratègic per l’atracció de negocis, ja siguin aquells que cerquen una nova ubicació en el territori com d’altres amb necessitat de canviar d’emplaçament dins de la comarca.

Podeu accedir al Cercador de naus i locals del Baix Llobregat utilitzant el banner permanent al web de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, o bé clicant aquí.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte