Jornada "Bombers de la Generalitat: situació actual i perspectives de futur, col·laboració amb el món local"

Dilluns 1 d’abril ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Llobregat,  la Jornada "Bombers de la Generalitat: situació actual i perspectives de futur, col·laboració amb el món local".

El president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, acompanyat del conseller comarcal de Medi Ambient, Jesús Blanco, han estat els encarregats de donar la benvinguda.

Acte seguit, el cap de la Regió Emergències Metropolitana Sud – REMS, Joan Rovira, ha explicat la situació en la que es troben els Parcs de Bombers de la comarca, els recursos materials i personals amb els que compten.

El director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Manel Pardo, ha exposat la feina que s’està realitzant des del Departament d’Interior per tal de poder estabilitzar la situació del personal de Bombers així com estabilitzar el sistema estructural, essent conscients del marc precari i deficitari en el que es troben.

Des del Consell Comarcal del Baix Llobregat s’expressa la preocupació per la situació precària exposada pels responsables de Bombers de la Generalitat i es demanen compromisos ferms i calendaritzats per tal de resoldre la situació.

Igualment, es reitera el compromís en la col·laboració pel que fa a la creació d’un espai estable de trobada i coordinació entre entorn municipal i Bombers de la Generalitat.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte