Jornada d’Emprenedoria i Economia social al Baix Llobregat

En el marc de la Xarxa European network of innovation for inclusion, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza una jornada per connectar iniciatives locals d’Economia Social de la comarca amb altres projectes internacionals.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, amb més de 25 entitats d’economia social i la col·laboració de diversos ajuntaments, a més de l'impuls del Consell Comarcal del Baix Llobregat com a entitat coordinadora, ha estat reconeguda per la Xarxa European network of innovation for inclusion com la millor iniciativa en la Categoria d’emprenedoria inclusiva.

Les iniciatives reconegudes tenen el privilegi d’organitzar una jornada que inclou una visita d’estudi de la iniciativa guanyadora, per presentar el projecte als altres membres de la Xarxa European network of innovation for inclusion, generant així una oportunitat per explorar col·laboracions transnacionals en iniciatives dintre de l’àmbit de l’economia social.

Així, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat aprofita aquesta visita d’Estudi per donar veu a altres iniciatives municipals i empresarials vinculades a l’Ateneu Cooperatiu, organitzant una jornada amb l’objectiu d’afavorir el treball en grup entre entitats amb interessos comuns, i fer d’aquest esdeveniment, un espai de networking, naixement de nous projectes i coneixement de mecanismes de finançament tan vinculats als fons Next Generation com en programes competitius d’abast Europeu.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 15 de juny i es realitzarà a la seu del Consell Comarcal, a Sant Feliu de Llobregat.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és un ecosistema territorial d’Economia Social i Solidària. Des de la col·laboració pública, privada i comunitària, treballa per generar projectes d’emprenedoria i crear llocs de treball amb una mirada d’intercooperació i transformació social.

Podeu realitzar les vostres inscripcions en aquest enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte