Jornada: Descarbonització i economia circular de la cadena de valor agroalimentària
El pròxim dimarts 28 de novembre de 9:30 a 11:30 hores, el Consell Comarcal acollirà la jornada Descarbonització i economia circular de la cadena de valor agroalimentària, organitzada per l’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’IREC, i la Fundació Empresa i Clima, amb el suport d’AEBALL/UPMBALL, l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.
L’objectiu d’aquesta jornada és analitzar la situació del sector Agroalimentari, posant en relleu les oportunitats i els desafiaments que suposa la transició verda per les empreses, tot presentant casos concrets d’experiències i analitzant les dificultats i els avantatges competitius que aporta la descarbonització.
PROGRAMA
9:30 h. Presentació institucional
- Anna Hernández, cap de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB
- Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat
- M. Rosa Fiol, vicepresidenta d'AEBALL
- Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre
9:50 h. La descarbonització com a repte per la indústria agroalimentària
Cap a on va la UE i com ens afectarà: Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima i Núria del Pozo, Responsable Legal a Fundació Empresa i Clima
10:10 h. Taula Rodona: Experiències d’èxit al sector agroalimentari
- Moderador: José Luis Haro, Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB
- Josep Graells March, president de Vallformosa Foundation
- Juan Antonio López, director d'Energia i Medi Ambient a Damm
- Xavier Bernat Camí, director de Sostenibilitat d'Aigües de Barcelona
- Iban Cid, president de Germark
11:00 h. Col·loqui
11:10 h. Cafè Networking
11:30 h. Fi
Podeu realitzar la vostra inscripció en aquest enllaç.