Jornada: Què fem davant el maltractament a les persones grans?. Intervenció davant el maltractament.

Jornada Què fem davant el maltractament a les persones grans?. Intervenció davant el maltractament.

Heu viscut situacions de maltractament econòmic als vostres residents? Alguna vegada heu pensat que algun resident està patint maltractament psicològic?

Arran de l’estudi, realitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, sobre el bon tracte a les persones grans i en situació de fragilitat, en el que es va posar de manifest la necessitat de crear un servei que doni resposta als professionals que treballen en aquests col·lectius quan es detecta una situació de maltractament,  s'organitza aquesta jornada entre el mateix Consell Comarcal i l'ACAD.

L'objectiu de la jornada és reflexionar sobre les situacions de maltractament a les persones grans i persones en situació de discapacitat des de les vessants de salut, salut mental, jurídica i social.
Tindrà lloc el dia 19 de febrer de 10 a 13 hores al Consell Comarcal del Baix Llobregat. (N-340, km 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona)

Aquesta formació gratuïta, va adreçada a tots aquells professionals que treballen amb el col·lectiu de les persones grans i persones amb discapacitat, així com, a responsables i directius de Centres d'Atenció a la Persona.

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA          PROGRAMA DE LA JORNADA

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte