L’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat se suma a la celebració de la Setmana Internacional

En el marc de la Setmana Internacional d'Arxius 2015, l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat (ACBLL) ha programat un seguit d'activitats entre el 9 i el 13 de juny amb l'objectiu de divulgar els continguts, les funcions i les instal•lacions d'aquest servei, alhora que vol donar a conèixer alguns dels seus projectes més emblemàtics. Les activitats estan adreçades a totes aquelles persones que vulguin acostar-se per saber-ne més o per participar activament en algunes de les propostes que s'ofereixen.

Les activitats de l'ACBLL s'iniciaran el dimarts 9 de juny, a les 19 h, amb la presentació de l'accés a les cartes del Consultorio para la mujer Elena Francis. Seguiran el dimecres dia 10 amb la taula rodona "Negociació col•lectiva i legislació laboral, una mirada retrospectiva", organitzada conjuntament amb el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) i on intervindran Eduardo Rojo, catedràtic de dret laboral de la UAB, i l'escriptor Ignasi Riera.

El dijous 11 de juny, a les 18 h, tindrà lloc una jornada de formació per al voluntariat del projecte "Ordinadors d'avui, xarxes socials del passat. Eines i procediments per a la informatització massiva dels padrons d'habitants de Sant Feliu de 1828 a 1955", a càrrec del Centre de Visió per Computador amb la col•laboració del CECBLL.

El dissabte 13 de juny, d'11 a 14 h, hi haurà una jornada de portes obertes que inclou la presentació de l'Arxiu i la visita guiada a les noves instal•lacions (les visites es faran en grup, cada mitja hora). Una cantada de peces del Renaixement i del Barroc, a càrrec de la coral Ernest Cervera, tancarà les activitats commemoratives programades per l'Arxiu Comarcal.

Durant la Setmana Internacional dels Arxius, tots els arxius fan activitats de difusió i treballen per apropar-se a la ciutadania i per conscienciar el sector públic i el privat sobre la importància d'aquests serveis en la societat moderna.

En el document adjunt es pot consultar el programa d'activitats detallat.

Document/s adjunt/s: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte