L’Ateneu Cooperatiu organitza la propera Taula Territorial entorn a la relació entre l’administració pública i l’economia solidària.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la propera Taula Territorial el pròxim 15 de març a la sala d’actes d’Aigües del Prat, on es farà una reflexió al voltant de la proposta ‘Administració pública i Economia solidària: Connectem?’.

Les Taules Territorials tenen com a objectiu crear un espai amb temàtiques que puguin ser d’utilitat i d’interès comú dins del sector de l’economia social i solidària.

La jornada començarà a les 9 del matí amb la rebuda dels participants. Tot seguit es donarà la benvinguda i s’explicaran els objectius de la Taula en el Marc de l’Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat.

La primera xerrada tindrà lloc a les 10 del matí sobre el “les Régies de Quartier et de Territoire”; un model de col·laboració públic que genera milers de llocs de feina en la majoria de poblacions de França.

A les 11 del matí tindria lloc la taula de reflexió oberta i col·lectiva entorn dels models mixtes de gestió. Aquesta taula la formaran Ricard Fernàndez Ontiveros, gerent de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona; Ana Álvarez, sòcia de Calidoscoop SCCL; Aureliano Garcia, gerent d’Aigües del Prat; Carme Parra, presidenta del Consell Rector de l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera i Josep Maria Navarro, membre del Consell Rector de la Cooperativa la fàbrica i soci treballador cooperatiu.

Està previst la plenària i el tancament de 13:30 a 14:00 hores.

L’Ateneu cooperatiu té l’objectiu de crear un espai amb representants de l’economia social, tercer sector social, entitats locals, centres educatius i altres de referència per visibilitzar l’Economia social i cooperativa al territori i per a l’articulació conjunta d’aquesta amb els seus diversos actors.

Per més informació podeu contactar amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte