L’equip de Referents Comunitàries del Consell Comarcal organitza una formació per les Tècniques Socials del Baix Llobregat

El dijous 28 d’abril i el dimarts 3 de maig, l’equip de Referents Comunitàries del Consell Comarcal va organitzar una formació que tenia per títol “Formació en criteris de Dependència i gestió dels Programes Individuals d’Atenció".

Aquestes dues sessions, que es van realitzar en format online, van ser impartides per Natàlia Aguilera, Referent Comunitària de Baix Llobregat Centre i Marta Uceda, Referent Comunitària de Baix Llobregat Nord.

A la formació hi van participar 36 professionals de Serveis Socials de la comarca, tant Treballadores com Educadores Socials, en representació de 16 municipis del Baix Llobregat.

L’objectiu de les sessions era fer un repàs dels aspectes més essencials dels Programes Individuals d'Atenció, la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència i les instruccions 3/2017 per a la gestió i aplicació de les disposicions normatives derivades de la LAPAD.

Aquesta acció formativa s’emmarca dins dels objectius del servei de cohesionar i millorar el treball en xarxa entre professionals per garantir un treball global i integrat en l’atenció a la Dependència  i vetllar perquè el desplegament de la LAPAD sigui efectiva al territori.

Les Tècniques Socials de la comarca van poder fer un recordatori dels principals continguts de la temàtica i compartir i resoldre dubtes amb les Tècniques del Consell Comarcal en unes jornades molt profitoses i valorades per les companyes dels Serveis Socials del territori.

El servei de Referents Comunitàries pretén afavorir la relació entre l’administració autonòmica i l’administració local, sent la cara visible envers el territori com a interlocutores entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i les diferents administracions municipals, per donar una atenció de més qualitat als professionals que atenen a persones en situació de dependència, garantint l’accessibilitat, l’equitat i la continuïtat en l’atenció.

Des del Consell Comarcal seguirem treballant per garantir una atenció de qualitat a les persones en situació de dependència i vetllant pels seus drets, en la recerca de la justícia social i la igualtat d’oportunitats per tots els ciutadans de la comarca.
 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte